BDSM 

Bdsm trainingen en sessies 

 

Ik geef thuis ook BDSM trainingen en sessies, deze trainingen zijn voor vrouwen vanaf 19 jaar. De trainingen zijn bedoeld voor vrouwen die hun onderdanige/dominante kant willen ontwikkelen, de nadruk bij de oefeningen ligt vooral het respectvol met andere mensen omgaan en hoe je dit vertaald naar een BDSM sessie en/of relatie.

Een D/s relatie is een symbiose tussen twee mensen die samen willen groeien om zo iets bijzonders te kunnen bereiken, dit kun je alleen samen en daarom is een goede vriendschap tussen een Meester en de sub heel erg belangrijk.

Ik vind deze persoonlijke band tussen Meester en sub ook echt super belangrijk, dit vormt namelijk de basis van een goede D/s relatie. Als die  goede band er niet is, dan zal en kan er ook nooit een degelijke D/s relatie zijn. De kernwaarden binnen een D/s relatie zijn voor mij, respect open eerlijk en oprechtheid. Ik zal als Meester altijd die open, eerlijk en oprechtheid van jou willen hebben, jij krijgt die ook zeer zeker terug van mij. Daarnaast is de rol die jij inneemt ook heel belangrijk, jij zal mij altijd als jouw meerdere moeten zien en dus ook altijd naar mij moeten luisteren.

Wanneer jij vanuit deze waarden met mij als leraar en/of Meester leert om te gaan, dan kan jouw onderdanige kant zich bij mij verder ontwikkelen.

 Wanneer jij leert om deze naar een BDSM relatie te vertalen,  dan kun je ervan op aan dat je een sterke maar ook mooie basis hebt om een degelijke D/s relatie te starten, en om daarin ook verder te groeien. Deze groei moet ook altijd één van doelen zijn binnen zo'n relatie, en in mijn ogen misschien ook wel de belangrijkste. Sommigen zien BDSM alleen maar als iets seksueels, maar ik zie dit zeker niet zo, ik ervaar elke keer weer dat er heel veel meer tussen een Meester en zijn sub binnen een D/s relatie.

Ik zie een D/s relatie als een band tussen twee mensen die gebaseerd is op vriendschap, het doel is om deze vriendschap te laten groeien maar ook om de verbinding tussen elkaar sterker te maken. Wanneer je emotioneel, geestelijk en lichamelijk naar elkaar toe kunt groeien dan pas is er in mijn ogen sprake van een echte BDSM relatie. Je moet elkaar vertrouwen, op elkaar kunnen bouwen en beschermen. 

Liefde is een belangrijk onderdeel van BDSM en dus ook van de D/s relatie, ook voor mensen waarvan een van de twee of beide al een vaste romantische relatie hebben is dit het geval. Een BDSM relatie hoeft niet romantisch te zijn, maar er moet zeker een vorm van liefde zijn. BDSM is niet alleen maar pijn en en spanning, de liefde tussen een Meester en sub bepaald hoe veel er door beide van de D/s relatie kan worden genoten.

Liefde is ook heel erg belangrijk bij afthercare, deze zo belangrijke nazorg heeft elke sub nodig van haar Meester nadat zij in subspace is geweest. Hier moet veel aandacht aan worden besteed, want er is emotioneel en geestelijk niets belangrijkers voor een sub dan de juiste nazorg. Het is niet alleen belangrijk dat een Meester deze nazorg op de juiste wijze leert geven maar de sub moet ook leren hoe zij dit zelf voor de sessie moet vragen.

Een goede nazorg na het bezoeken van subspace is voor elke sub essentieel, hiervoor is een goede vriendschappelijke en liefdevolle band tussen een Meester en sub ook zo belangrijk.

Er zijn helaas te veel voorbeelden op te noemen waarin dit niet goed gebeurde en waarbij de sub geestelijke en/of emotionele schade opliep.

 

Behalve subs leid ik ook gewoon Domina's op, mocht je hier of over bovenstaande informatie vragen hebben, neem dan gerust contact op met mij.