Wie ben ik en wat doe ik,

  Ik ben vroeger gigolo geweest en heb van daaruit geleerd om erotisch te masseren, toen ik mij ging verdiepen in yoga en meditatie leerde ik tantra  kennen en daar ben ik mij verder in gaan ontwikkelen. 
 
Toen ik nog in de seksindustrie werkte was ik erg geïnteresseerd in de beleving van een orgasme en met name hoe ik die kon verbeteren. Mediteren ging steeds beter en ik merkte dat mijn beleving van een orgasme steeds heftiger werd, toen ik bepaalde yoga oefeningen ging doen werd mijn orgasme nog  intenser en duurde ook langer. Vroeger duurde mijn orgasme een paar seconden, nu kom ik minuten lang intens klaar.
 
Meditatie, yoga en tantra hebben mij ontspanning gegeven, maar het heeft mij ook een intensere beleving van genot gebracht. Tantra heeft er voor gezorgd dat ik ontspanning en zintuiglijk genot leerde ervaren en beleven, maar het heeft mij ook veel meer inzicht in mijzelf anderen en mijn omgeving gegeven. 
 
De ontspanning en mijn geestelijk en emotionele groei wil ik graag delen met anderen, ik ben naast het masseren toen ook les gaan geven in yoga tantra en meditatie. Ik merkte dat veel vrouwen denken dat hun orgasme niet heftiger kan, ik kan je garanderen dat dit wel degelijk kan. Sterker nog, bijna al de vrouwen waar ik mee gewerkt heb hebben nu een veel intensere beleving van hun orgasme. Maar veel belangrijker nog dan dat, zij zijn zich meer bewust geworden van zichzelf en hun gevoelens, zowel geestelijk als lichamelijk. 
 
 
Ik wil de vrouwen die ik masseer in een staat van ontspanning en rust laten komen, maar ik leer hun ook om dit vast te kunnen houden en dit mee te nemen in hun dagelijkse leven. 

De massages,

Ik geef Tantra en of erotische massages,

     Voor ik ga masseren maken wij eerst op ons gemak kennis, het doel hiervan is dat jij jezelf ontspannen en relaxt. Als ik jou ga masseren dan is dit natuurlijk heel belangrijk, ik wil dat jij je goed voelt bij mij en er geen ongemakkelijke gevoelens zijn.
 
Wij kiezen samen de juiste muziek en sfeer in huis om jou die rust te geven, ik wil jouw lichaam en geest zo goed mogelijk ontspannen voor ik jou daadwerkelijk ga masseren. Een goede kennismaking is enorm belangrijk, dit zal het resultaat ook zeker ten goede komen.
 

Je kan kiezen uit de tantra en/of de erotische massage

 

 - De tantra massage is gericht op de ontspanning van het hele lichaam en op het openen van de chakra's

 

 - De erotische massage is gericht op lichamelijke ontspanning en een zo intens mogelijk orgasme.

 

Als jij ze beide neemt dan kom je via een ontspannen tantra massage eerst tot rust, om vervolgens te kunnen genieten van een heerlijk maar vooral intens hoogtepunt.

Als jij jezelf echt voor het genot van een heerlijk en heftig orgasme wil laten masseren, dan is dit wel wat ik adviseer. De tantra massage wordt dan gelijk gevolgd door een iets kortere erotische, omdat je door de tantra massage al ontspannen bent kan ik gelijk aan jouw orgasme beginnen.

De prijs van beide wordt dan gecombineerd, wat neerkomt op hooguit €20, extra bovenop de prijs van de tantra massage 

 

Tantra Massage.

Het primaire doel van de tantra massage zoals ik hem geef, is om rust en ontspanning in jouw lichaam en geest te creëren. Het bereiken van een orgasme mag en kan een wens zijn, maar is normaal GEEN onderdeel van de tantra massage.

Een goede hygiëne is heel belangrijk, vooral een goed gewassen anus en vagina. Ik masseer namelijk ook langs jou vagina en anus en dan is het voor de masseur wel fijn als die goed schoon zijn.

Omdat het openen van chakra's het doel is kan een anale massage ook nodig zijn, hier huist namelijk jou eerste chakra is daarom ook belangrijk om een goede doorstroming te garanderen. Het begint bij de basis en van hieruit zullen uiteindelijk al jou chakra's zich gaan openen. Toch begin ik, misschien vreemd genoeg, niet met het masseren van jouw anus. Het masseren is om te ontspannen en het openen van de chakra's gebeurd eigenlijk het beste door de juiste yoga oefeningen te doen, ik begin met masseren bij jouw hoofd en ga dan via je nek en schouders naar beneden.

Het doel van de massage is om de plaatsen waar chakra's huizen te ontspannen, nadat ik deze vrij van spanning heb gemaakt zal ik jou met een gratis yogales leren hoe jij jouw chakra's zelf kan openen en open kan houden.

 

Erotische massage

Het doel van de erotische massage is het ervaren van genot, ik masseer de spieren van jouw onderlichaam om jou een beter orgasme te geven. Door de spierknopen daar weg te masseren wordt het voor jou makkelijker om een heftig, intens maar ook een vochtiger orgasme te krijgen.

Voor deze intieme massage is er een goede vertrouwensband nodig tussen ons, want wanneer jij jezelf op je gemak voelt dan is het voor mij ook makkelijker om jou dat intense orgasme te geven. Daarom is een goede kennismaking echt heel belangrijk, ik vind het zelf altijd leuk als die virtueel begint via kik of whattsapp. Het is namelijk best wel moeilijk om jezelf voor een wildvreemde man uit te moeten kleden, het is een stuk ongemakkelijker als je elkaar al een beetje kent en ook bij de voornaam noemt.

 

Ook bij deze massage is een goede hygiëne heel belangrijk.

Werken als masseuse?

Soms krijg ik de vraag of ik ook mannen masseer, vaak komt deze vraag vanuit een stel. Doordat ik geen massages aan mannen geef, ben ik op zoek naar een (leerling) masseuse. Die zou mij eventueel zou kunnen helpen als ik een afspraak heb met een koppel. Je hoeft geen fotomodel te zijn, maar uitstraling is wel belangrijk. Ben jij tussen de 19 en 40 jaar, kan je masseren en ben je geïnteresseerd in tantra, yoga en/of meditatie, of wil je er meer over weten. Reageer dan en schrijf mij via mijn email of mijn kik account.

Goodmssg@mail.com

Kik: Goodmssg