Opleidingen

 

Ik verzorg verschillende soorten opleidingen voor lichaam en geest, in de erotische industrie wordt vaak veel gevraagd van het lichaam en dus verdient deze de beste verzorging.

 

Er zijn BDSM opleidingen, ik leid als Meester en/of Daddy vrouwen op die graag sub/slavin, lust slet en/of little girl willen worden. Maar ik leid soms ook vrouwen op die Domina willen worden.

 

Voor vrouwen die geïnteresseerd zijn in het geven van massages zijn er opleidingen tot tantra en of erotisch masseuse.

 

Ook voor mensen die interesse hebben in Tantra, yoga en of meditatie zijn er lessen te volgen, bij de BDSM opleidingen zijn deze lessen een vast onderdeel van de opleiding.

De te volgen opleidingen.

opleiding tot Sub/slavin, en of lust slet.

Ik leer jou hoe jij een waardige sub/slavin en/of lustslet voor een Meester kan worden, tijdens deze opleiding leer je hoe je volgzaam en onderdanig moet zijn.

  Jij zal dan de weekenden bij mij intern zijn als leerling en mij als Meester moeten dienen, hier zal de nadruk vooral op de correcte uitvoering van huishoudelijke taken liggen en de dagelijkse omgang met de Meester. 

Jij zult onder andere leren wat de protocollen binnen de BDSM zijn, maar ook zul jij de basic slave positions foutloos en gracieus leren uitvoeren.

Jij zult leren hoe je de regels binnen de BDSM op de juiste manier moet uitvoeren , zoals het aanspreken van je Meester en/of Daddy en hoe je hem moet dienen en of verzorgen. 

Ik leer jou wat jij wel en absoluut nooit mag doen in een D/s relatie en/of verhouding en laat jou ervaren waar jouw eigen grenzen liggen. Maar ook hoe je ze kan verleggen en tot waar, ook hier zijn grenzen, al is dit natuurlijk per persoon vaak wel verschillend.

Ik maak jou bekend met subspace en wat de eventuele nadelige gevolgen er van kunnen zijn, maar ook hoe belangrijk het is om hier met een toekomstige Meester over te praten. Een toekomstige Meester moet bekend zijn met hoe snel en diep jij in subspace geraakt en hoe hij jou hierin kan begeleiden. En jij moet weten hoe je eventuele nadelige gevolgen voor jezelf  

 

 

Subspace is echt een heel belangrijk en essentieel onderdeel van jouw opleiding.

 

 

 

Massage opleidingen.

Ik leer jou hoe je erotische en tantra massages moet geven en hoe je yoga en meditatie kan gebruiken om chakra's te openen.

Yoga en meditatie oefeningen zijn bij de opleidingen inbegrepen.